Traprenovatie Breda

Is uw trap versleten en toe aan traprenovatie in uw woning nabij Breda? Dan bent u bij Excellent Parket aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren en traprenovatie en zijn u graag van dienst. Kom langs in onze showroom te Bavel en kies het materiaal uit dat het beste in uw interieur past.

Traprenovatie op maat door de specialist in omgeving Breda

Iedere trap is anders. Daarom komen wij graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Is het idee dat u voor ogen heeft wel mogelijk of is het verstandiger om voor een andere techniek te kiezen? Onze parketteur voorziet u graag van deskundig en persoonlijk advies, zodat u lang plezier heeft van uw nieuwe trap. Moet het renoveren van de trap in uw pand te Breda snel gebeuren? Dan is het verstandig om overzettreden te plaatsen. Dit wordt ook wel het trede-over-trede principe genoemd. Er wordt als het ware een stuk hout op gewenste dikte op de bestaande treden geplaatst. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het oorspronkelijke karakter van de trap in het pand nabij Breda te behouden tijdens het renoveren. Denkt u dan bijvoorbeeld aan afschuren of decaperen om het vervolgens te zandstralen. Bij deze techniek worden er kleine zandkorrels onder hoge druk op de trap gespoten waardoor er nieuw zuiver hout zichtbaar wordt.

Uw trap in Breda laten renoveren? Ontvang persoonlijk advies

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom te Bavel, nabij Breda waar u alle mogelijkheden kunt bekijken voor het renoveren van uw trap. Deze is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Ontvangt u graag uitgebreid persoonlijk advies? Dan kunt u het beste een afspraak buiten de openingstijden maken. Dit doet u eenvoudig door te bellen naar het telefoonnummer 076-5712098. Heeft u vragen over traprenovatie in uw woning of bedrijfspand? Ook hiervoor belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.