Berichtgeving m.b.t. het Coronavirus

Om verspreiding van het Coronavirus te beperken hebben wij een aantal maatregelen genomen, in lijn met het advies van het R.I.V.M.

Opening showroom 

De showroom blijft vooralsnog gewoon geopend volgens de normale openingstijden. Wel vragen wij u rekening te houden met het volgende:

Betalen: Reken zoveel mogelijk af met pin of mobiele telefoon. Zo beperken we hand-op-hand contact.

Houd afstand: Wij vragen iedereen die bij ons binnen komt om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Gezondheidsklachten: Als u ziekteverschijnselen (hoesten, niezen, koorts, luchtwegproblemen) heeft vragen wij u om niet langs te komen. Wij behouden ons het recht voor om klanten met bovenstaande klachten te weigeren in onze showroom.

Uitvoering werkzaamheden

De bezorging van materialen en uitvoering van geplande werkzaamheden gaat tot op heden gewoon door. Wel hanteren we de volgende maatregelen:

Houd afstand: Wij schudden geen handen en vragen u afstand te houden van 1,5 meter. Ook werken wij alleen als er geen andere mensen in uw huis aanwezig en/of werkzaam zijn.

Gezondheidsklachten: We vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er van uit dat klanten zelf de afspraak afzeggen als er verandering komt in hun gezondheidssituatie.

Uiteraard zullen wij de richtlijnen van het R.I.V.M. opvolgen waar deze van toepassing zijn. Dagelijks monitoren wij eventuele aanpassingen in deze richtlijnen. Verder wensen wij u veel sterkte, succes en een goede gezondheid in de komende periode. Wij vertrouwen op uw begrip.

Naar Contact Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat! Komt je vloer tot leven Met de vloeren van Excellent Parket