Over ons

Excellent Parket

Een vloer zonder zorgen

Excellent Parket

Ruud en Colinda van den Maagdenberg zijn de eigenaren van Excellent Parket aan de Ambachtsweg 8 te Bavel. Deze speciaalzaak op het gebied van houten vloeren bestaat al ruim 30 jaar. Zelf heeft Ruud al meer dan 30 jaar ervaring met vloeren. Het ambacht van parketmeester staat bij Excellent Parket hoog in het vaandel. Zo hebben we een eigen legbedrijf en werken we uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit hout. Door deze mix van vakmanschap en de keuze voor de beste materialen krijgt u gegarandeerd een vloer zonder zorgen.

Eerlijk advies

aan huis of in de winkel

Met een houten vloer, of het nu een traditioneel parket is of een ander soort, moet je een heel leven lang kunnen doen. Het is daarom van groot belang dat de vloer die u kiest, perfect bij u past. Daarom hechten wij veel waarde aan een eerlijk advies. Als het om een vloer gaat in een bestaande woning dan komen we graag bij u langs. Klanten met een woning in aanbouw adviseren wij om hun bouwtekening mee te nemen.

Over onze leveranciers

garantie voor een perfecte vloer

Excellent Parket werkt alleen met de beste leveranciers op het gebied van houten vloeren. Zij bewaken belangrijke zaken zoals maatvastheid, vochtigheid en sortering van het hout. Mocht er onverhoopt toch nog een probleem ontstaan met het hout na het leggen, dan kennen zij ook hun verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste leveranciers zijn Lieverdink ParketAlbers Parket en Hakwood. Leveranciers die net als ons staan voor kwaliteit!