Vloeronderhoud

Houd uw vloer in perfecte conditie

Onderhoud aan uw houten vloer, zoals uw houten vloer schuren of uw parketvloer schuren en lakken kunt u het beste laten uitvoeren door Excellent Parket, de specialist nabij Breda. Door goed en consequent onderhoud van uw vloer, houdt u uw vloer in perfecte conditie.

Laat onderhoud over aan de specialist nabij Breda

Zoals het schuren van uw houten vloer

We kunnen ons voorstellen dat u opziet tegen het periodiek onderhoud van uw vloer. Afhankelijk van het gebruik van uw vloer adviseren wij u ieder half jaar de vloer een ‘kleine beurt’ te geven. Dit houdt in de vloer goed te reinigen en daarna te voorzien van een onderhoudsolie, een polish of een waslaag. Wij bieden u de mogelijkheid om dit werk uit handen nemen. Voordeel voor u: een vloer die tijdig en op de juiste manier wordt onderhouden en altijd in conditie is.

Onderhoudsmiddelen

Uw vloer in goede conditie

Om uw vloer goed in conditie te houden is het belangrijk goede kwaliteit producten te gebruiken. Goedkope producten doen meer schade dan goed aan uw vloer. Bij Excellent Parket vindt u voor iedere vloer de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen. En hebben we het niet, dan kunnen we het voor u bestellen. Wij bezorgen ook aan huis! Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw houten vloeren of het schuren en lakken van uw parketvloer, neemt u contact op met de specialisten van Excellent Parket, niet ver gelegen van Breda. Bel naar 076 5712098. Wij helpen u graag verder.