Vloerrenovatie

Uw vloer weer als nieuw

Wat als uw vloer niet meer in de allerbeste conditie is? Of als u besluit uw huis uit te bouwen en er een stuk vloer aangelegd moet worden (aanhelen). Het kan natuurlijk ook zijn dat u (water)schade heeft gehad. Ook dan kunnen wij uw vloer in de meeste gevallen weer zodanig renoveren dat het lijkt alsof u een nieuwe vloer heeft aangeschaft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Excellent Parket.

Schuren en afwerken

Stofvrij schuren

Wanneer u schade heeft gehad of u een andere afwerking wilt kunnen wij de vloer kaal schuren en opnieuw afwerken. Bij Excellent Parket ziet uw vloer er na behandeling weer uit als nieuw. En: wij schuren stofvrij! Vraag een offerte aan.

Wanneer kiest u voor aanhelen?

Met aanhelen bedoelen we het aanleggen van hetzelfde stuk parket. Dit kan nodig zijn indien u uw woning bijvoorbeeld besluit uit te bouwen en de bestaande vloer wilt doortrekken. Ook bij schade, waarbij een gedeelte van de vloer verwijderd en vervangen dient te worden. Na aanheling adviseren wij u de parketvloer geheel te laten schuren en lakken door onze ervaren parketteurs dichtbij Breda. Dit om kleurverschillen tussen het oude en nieuwe gedeelte tot een minimum te beperken.